ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Meer volume

ESTIQ Lips
Naaldloze Fillers

Fillers zonder naalden

Bel: 085 – 0470 456

Wil je meer informatie over
naaldloze hyaluronFillers?

Wanneer je langs komt op één van onze vestigingen kunnen we je alles vertellen over onze hyaluronfillers zonder naald en direct een intake doen. Je kunt ons ook vragen om contact met jou op te nemen. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen direct contact met je op!

Onze behandelingen

o,5 ml | Basic Lips or Lines

1,0 ml | Modular

1,5 ml | Extensive

1,0 ml | Frequent facial (4 -6 weken)

Intake

Combinatiebehandeling White & Lips

Al vanaf

€ 99,-

De Basic Lips or Lines geeft je met 0,5 ml meer volume aan je lippen of vult de fijne lijntjes tot wel 95%. Daarnaast is het de juiste behandeling voor iedereen die kennis wil maken met deze non-invasieve manier van werken om huid en lippen meer volume te geven met een natuurlijke resultaat.

€ 299,-

White & Lips Treatment

ESTIQ Lips.
Naaldloze.
Fillers.

Met de techniek van ESTIQ Instant Beauty is het nu eindelijke mogelijk om zonder het gebruik van naalden op een veilige manier huid en lippen meer volume te geven. Door deze innovatieve manier van non-invasieve (naaldloos) hyaluronfillers wordt het natuurlijk volume hersteld én aangevuld van binnenuit. Met behulp van een drukpen wordt het hyaluronzuur in de huid gedrukt. Door een direct sproeieffect effect in de huid wordt het hyaluronzuur precies geplaatst en mooi verspreid. Het masseren van de huid om het onderhuidse hyaluronzuur te verspreiden is niet meer nodig.

Fillers
Zonder Naald

De fillers zonder naald worden niet alleen gebruikt om je lippen meer volume te geven. Ook voor alle oppervlakkige diepe rimpels biedt de hyaluronpen een oplossing. Tot wel 95% van de lijntjes kunnen eenvoudig worden gevuld. Verder kunnen we met de hyaluronfillers de kaaklijn verbreden, je wangen liften en de neuslippenplooi verzachten.

Hyaluron

Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. De grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Het schijnt dat de stof tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden! In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume. ESTIQ maakt enkel en alleen gebruik van AAA-quality hyaluronzuur voor het beste resultaat.

Meer over hyaluron

Gezichts
correctie

De non-invasieve fillertechniek met hyaluronzuur is bij uitstek geschikt voor alle zones in het gezicht waar meer volume is gewenst met een natuurlijke uitstraling. We kunnen plooien rond de kin, neus en lippen verzachten en oppervlakkig diepe rimpels rond de mond behandelen. De wangen kunnen we een liftend effect geven en we herontwerpen het contour van de lippen geven ze meer volume.

Meer Instant Beauty

Lippen

Wanneer je voor de eerste keer gebruikt maakt van fillers zonder naald met hyaluronzuur is het verstandig om met een lage dosering (vb. 0,5 ml) te beginnen. Na een paar dagen kun je dan een soortgelijke behandeling herhalen om meer volume terug te winnen. Wil je vervolgens echt voor die volle look gaan, dan kun je in een latere fase tot wel 1,5 ml met natuurlijke hyaluronfillers laten aanbrengen.

In veel gevallen wordt een fillerbehandeling gecombineerd met het laten bleken van de tanden. Dan krijg je echt de mooiste glimlach met een stralend en vol resultaat!

Combineer met ESTIQ White

Ervaringen

“Ik heb eerdere ervaringen met lipfillers gehad en hierdoor een tijdlang niet meer mijn lippen laten behandelen. Door de techniek van ESTIQ heb ik weer mooie volle lippen zonder de nadelen van het injecteren van fillers met een naald.”

Joyce

“Het verdwijnen van mijn natuurlijke volume in m’n lippen en gezicht was al wat langer zichtbaar. Nu heb ik door de behandelingen van ESTIQ mijn eigen volume weer terug en een beetje extra in m’n lippen. Alles zonder een centje pijn.”

Fiona

ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Snel

ESTIQ

ESTIQ | Instant Beauty

ESTIQ | Flevoland

ESTIQ | Noord-Holland