Veilig.Pijnloos.Witte tanden

Voor een stralend wit gebit

Een jaar lang witte tanden

€ 0,00

Consult en kleurbepaling

Behandelingen

De meest gekozen behandelingen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.
In alle gevallen zul je verbaasd zijn van het resultaat. Supersnel een Wit Gebit !

Jouw tanden

Wit

Tot wel 14 tinten witter

Gratis consult

Direct resultaat

Pijnloos veilig bleken

Cocoon ervaring

sTRALEND wIT VANAF

€49,00

Wanneer je kiest voor de ESTIQwhite methode kun je al voor een laag bedrag een behandeling laten uitvoeren. Afhankelijk van jouw eigen gebitskleur en het gewenste einddoel maken we samen met jou een compleet behandelplan.

1:1 Behandeling

Alle behandelingen van ESTIQwhite worden persoonlijk op maat gegeven. We doen een kleurbepaling en kijken alvast samen met jou naar het gewenste resultaat. Vervolgens geven we je een duidelijk behandelplan zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Geen verrassingen en de witte tanden die jij graag wilt!

Beleving

Om ervoor te zorgen dat je tijdens de behandeling van het nodige comfort en privacy bent voorzien, ontvang je bij ESTIQwhite de Cocoon beleving. Tijdens de behandeling kun je even helemaal in je eigen wereld tot rust komen en geniet je in alle privacy van je eigen Netflix film of -serie.
Alles om jou de ultieme ESTIQwhite beleving mee te geven!

Ervaringen

“We waren verrast door het resultaat dat we bij ESTIQwhite hebben gehaald. In eerste instantie kozen we voor een basis behandeling, maar de volgende dag hebben alsnog kunnen kiezen voor een upgrade naar het Premium pakket. Heerlijk relaxen en onze favoriete serie gekeken.”

John & Marijke

“Voor mij was het niet de eerste keer dat ik m’n tanden liet bleken. Ondanks dat ik wist wat ik kon verwachten, was ik blij om te ervaren dat ESTIQwhite wel degelijk het verschil maakt! Niet alleen door het resultaat dat m’n glimlach laat stralen, maar ook door de deskundigheid van het personeel.”

Fiona

ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Snel

ESTIQ

ESTIQ | Instant Beauty

ESTIQ | Flevoland

ESTIQ | Noord-Holland