Veilig.Pijnloos.Witte tanden

estiq | PREMIUM

Probeer het zelf | Witte tanden

Witter dan wit

Onze ESTIQ | PREMIUM behandeling zorgt voor een oogverblindend resultaat met wel 14 – 16 tinten wittere tanden.

Voor wie is de ESTIQ | Premium behandeling?

De ESTIQ | PREMIUM behandeling geeft je de witste glimlach die je maar kunt krijgen. Echt een Hollywood look met jouw witte smile! Niets voor niet zeggen we Witter dan Wit met een verschil van maar liefst 14 – 16 tinten witter.

Om continue van deze fantastisch witte tanden te kunnen blijven genieten is het van groot belang dat je kiest voor onze bijhoudbehandeling. Deze behandeling is exclusief voor onze klanten om hun witte kleur op peil te houden. Dus boek direct je afspraak!

Wat krijg je bij de ESTIQ | PREMIUM behandeling?

In totaal duurt de behandeling circa 125 minuten. Elke behandeling bij ESTIQwhite begint uiteraard met een consult en een kleuranalyse door één van onze deskundige tandcosmetische medewerkers. Samen bespreek je de gewenste kleur en bepalen jullie de aanpak. Ook wordt aangegeven of de door jouw gekozen behandeling tot het gewenste resultaat kan leiden.

Voor het beste resultaat geven we je eerst een complete voorbehandeling met onze gepatenteerde ESTIQactivation. Hierdoor brengen we een toplaagje aan op je tanden om de bleekgel direct te activeren.

Vervolgens wordt je gevraagd om in één van onze privé cocoons plaats te nemen. Je lippen worden beschermd met een laagje protector en speciaal voor de ESTIQ | PREMIUM gasten gebruiken we  ESTIQpower gel om het witter dan wit effect te geven aan jouw tanden!

Uiteraard gebruiken we de speciaal ontwikkelde LED2-bleeklamp wanneer deze over je gebit wordt geplaats en je krijgt een bril om je ogen af te schermen van het blauwe licht. De LED2-bleeklamp activeerd in stappen onze bleekgel om jouw de spierwitte tanden te kunnen geven.

Ondertussen geniet jij van je privé omgeving in onze cocoon en kijk je naar jouw favoriete Netflix serie of film.

Welk resultaat geeft de ESTIQ | PREMIUM behandeling?

Om nog meer resultaat te boeken met de ESTIQ | PREMIUM behandeling is het verstandig om je tanden tijdens de behandeling te laten polijsten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn onze tandcosmetisch specialisten direct in staat om ook jouw gebit optimaal te preparen voor de bleek sessie.

Met de ESTIQ | PREMIUM behandeling kunnen je tanden wel 14 tot 16 tinten lichter worden! Na afloop van de behandeling wordt de kleuranalyse nogmaals herhaald en kun je jezelf overtuigen van het behaalde resultaat.

Het witter dan wit effect is direct zichtbaar na deze ESTIQ | PREMIUM behandeling.

Zonder pijn de ESTIQ | PREMIUM behandeling ondergaan?

Alle behandelingen van ESTIQwhite zijn volledig pijnloos en compleet veilig. Onze bleekgels zijn op natuurlijke basis uiteraard zonder peroxide. Door deze unieke samenstelling hebben de bleekgels van ESTIQ geen schadelijke effecten op je tanden.

Door de aanvullende voorbehandeling die standaard is bij de ESTIQ | PREMIUM behandeling zul je merken dat het proces van bleken sneller en soepeler verloopt.

Mocht je tijdens de behandeling een minder comfortabel gevoel ontwikkelen, geef dat dan door aan jouw tandcosmeticus zodat deze direct een passende oplossing kan geven.

Online jouw spierwitte tanden behandeling boeken?

Wil je direct een afspraak maken voor de ESTIQ | PREMIUM behandeling? Dat kan heel eenvoudig via onze website en je afspraak is binnen een paar minuten geregeld!

Neem de tijd voor je afspraak, want alle sessie worden aaneengesloten op dezelfde dag uitgevoerd. Enkel dan geven wij je het witste resultaat met deze ESTIQ | PREMIUM behandeling.

Wil je meer informatie of eerst een gratis consult en kleurbepaling? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze vestigingen.

€ 0,00

Consult en kleurbepaling

bijhoud behandeling voor maar € 25,-

Voor alle vaste klanten van ESTIQwhite hebben we een speciale bijhoudbehandeling. Na het bereiken van jouw ideale witte glimlach maken we samen met jou een behandelplan om dat frisse en witte gebit op peil te houden.

In veel gevallen volstaat een bijhoudbehandeling waarbij je 1x per 2 of 3 maanden bij ons terugkomt. Dus voor een bedrag van nog geen € 10,- per maand heb je altijd een stralende lach!

Polijsten

Het beste resultaat van het bleken van je tanden krijg je met een complete polijstbeurt. Al onze medewerkers zijn volwaardig opgeleid tandcosmeticus en geven met speciale apparatuur ook jouw tanden een strakke en gladde oppoetsbeurt om een optimaal resultaat van het bleken van je tanden te kunnen garanderen.

ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Snel

ESTIQ

ESTIQ | Instant Beauty

ESTIQ | Flevoland

ESTIQ | Noord-Holland